
Štúdium
Bakalársky stupeň štúdia:
Bezpečnosť a kontrola potravín (BKb)
- Garant: doc. Ing. Alica Bobková, PhD.
- Štúdium sa uskutočňuje v dennej aj externej forme.
- Študijný poradca: doc. Ing. Simona Kunová, PhD.
- mail: simona.kunova@uniag.sk
- tel. č.: 037/641 5807
- konzultačné hodiny: streda 9:00 - 11:00, štvrtok 10:00 - 11:00
Potraviny a technológie v gastronómii (PTGb)
- Garant: doc. Ing. Lucia Zeleňáková, PhD.
- Štúdium sa uskutočňuje v dennej forme.
- Študijný poradca: Ing. Anna Kolesárová, PhD.
- mail: anna.kolesarova@uniag.sk
- tel. č.: 037/ 641 5808
- konzultačné hodiny: streda 10:00 - 11:30
Inžiniersky stupeň štúdia:
Technológia potravín (TNi)
- Garant: prof. Ing. Janette Musilová, PhD.
- Štúdium sa uskutočňuje v dennej forme.
Bezpečnosť a kontrola potravín (BKi)
- Garant: prof. RNDr. Alena Vollmannová, PhD.
- Štúdium sa uskutočňuje v dennej a externej forme.
Food Safety and Control (FSCi)
- Graduator of the study program: prof. RNDr. Alena Vollmannová, PhD.
- Study plan FSCi
Doktorandské štúdium:
Technológia potravín
Študijný odbor: Potravinárstvo
Forma štúdia:
- denná so štandardnou dĺžkou štúdia 4 roky
- externá so štandardnou dĺžkou štúdia 5 rokov
Jazyk: slovenský
Osoba zodpovedná za uskutočňovanie, rozvoj a kvalitu študijného programu: prof. RNDr. Alena Vollmannová, PhD.Študijný poradca: prof. Ing. Dana Tančinová, PhD.