Štúdium

Bakalársky stupeň štúdia:

Bezpečnosť a kontrola potravín (BKb)

  • Garant: doc. Ing. Alica Bobková, PhD.

  • Štúdium sa uskutočňuje v dennej aj externej forme.
  • Študijný poradca: doc. Ing. Simona Kunová, PhD.
  • mail: simona.kunova@uniag.sk
  • tel. č.: 037/641 5807
  • konzultačné hodiny: streda 9:00 - 11:00, štvrtok 10:00 - 11:00

Potraviny a technológie v gastronómii (PTGb)

  • Garant: doc. Ing. Lucia Zeleňáková, PhD.

  • Štúdium sa uskutočňuje v dennej forme.
  • Študijný poradca: Ing. Anna Kolesárová, PhD.
  • mail: anna.kolesarova@uniag.sk
  • tel. č.: 037/ 641 5808
  • konzultačné hodiny: streda 10:00 - 11:30

Inžiniersky stupeň štúdia:

Technológia potravín (TNi)

  • Garant: prof. Ing. Janette Musilová, PhD.
  • Štúdium sa uskutočňuje v dennej forme.

Bezpečnosť a kontrola potravín (BKi)

  • Garant: prof. RNDr. Alena Vollmannová, PhD.
  • Štúdium sa uskutočňuje v dennej a externej forme.

 Food Safety and Control (FSCi)

  • Graduator of the study program: prof. RNDr. Alena Vollmannová, PhD.
  • Study plan FSCi

Doktorandské štúdium:

Technológia potravín

Študijný odbor: Potravinárstvo

Forma štúdia:

  • denná so štandardnou dĺžkou štúdia 4 roky
  • externá so štandardnou dĺžkou štúdia 5 rokov

Jazyk: slovenský

Osoba zodpovedná za uskutočňovanie, rozvoj a kvalitu študijného programu: prof. RNDr. Alena Vollmannová, PhD.

Študijný poradca: prof. Ing. Dana Tančinová, PhD. 

Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky