Analýzy rastlinných matríc

  • Stanovenie hrubého proteínu (Kjeldahl, ISO 20483)

  • Stanovenie čísla kyslosti (titračne, ISO 660)

  • Stanovenie peroxidového čísla (titračne, ISO 3960)

  • Stanovenie celkového obsahu popolovín (minerálnych látok, ISO 936)

  • Stanovenie celkového obsahu tuku v % (Ankom AOCS AM 5-04)

  • Stanovenie oxidačnej stability tukov (Rancimat ISO 6886)

  • Stanovenie celkového obsahu redukujúcich sacharidov (spektrofotometricky)

  • Stanovenie celkovej antioxidačnej aktivity pomocou DPPH/FRAP/DPPH metódy

  • Stanovenie celkového obsahu polyfenolov (spektrofotometricky)

  • Stanovenie celkového obsahu flavonoidov (spektrofotometricky)

  • Stanovenie celkového obsahu fenolických kyselín (spektrofotometricky)

  • Stanovenie celkového množstva karotenoidov (spektrofotometricky STN 12136)

  • Stanovenie celkového množstva chlorofylov (spektrofotometricky ISO 10519) 

  • Stanovenie celkového množstva antokyánov (spektrofotometricky)

  • Stanovenie celkového obsahu škrobu Ewersovou metódou (ISO 10520) 

  • Stanovenie Zelenyho indexu (ISO 5529)

  • Stanovenie čísla poklesu (ISO 3093)

  • Stanovenie objemovej hmotnosti (ISO 7971-1)

  • Stanovenie hmotnosť tisícich zŕn (ISO 520) 

  • Stanovenie mokrého lepku v sušine (ICC 106/2)

  • Stanovenie ťažnosti a napučiavania lepku

  • Stanovenie vlhkosti a celkového množstva sušiny

  • Príprava vzorky: šrotovanie

  • Príprava vzorky na mlyne M – 3 (múka T 550)

  • Stanovenie reologických vlastností cesta (farinograf – ICC 115/1, AACC 54-21, ISO 5530-1, extenzograf – ICC 114/1, AACC 54-10.01, ISO 5530-2, amylograf ICC 126/1, AACC 22-10, ISO 7973

  • Stanovenie obsahu ortuti

  • Stanovenie obsahu mikroelementov metóda AAS (1-9 prvkov)

  • Stanovenie obsahu makroelementov metóda AAS (K, Na, Ca, Mg) 

  • Stanovenie obsahu fosforu spektrofotometricky 

  • Stanovenie k. L-askorbovej (vitamínu C) v rastlinných vzorkách metódou HPLC-DAD

  • Stanovenie β-karoténu v rastlinných vzorkách metódou HPLC-DAD

  • Stanovenie fenolových kyselín (kumárová, sinapová, 4-hydroxibenzoová, ferulová, galová, vanilová) v rastlinných vzorkách a nápojoch metódou HPLC-DAD)

  • Stanovenie flavonoidov (rutín, kvercetín, resveratrol, apigenín, kemferol a iné) v rastlinných vzorkách a nápojoch metódou HPLC-DAD

  • Stanovenie katechínov [(+)-katechín, (−)-katechín 3-galát, (−)-epikatechín, (−)-epikatechín-3-galát, (−)-epigalocatechín 3-galát

    (−)-galokatechín, (−)-galokatechín 3-galát] v rastlinných vzorkách a nápojoch metódou HPLC-DAD

  • Stanovenie kofeínu, teobromínu a teofilínu v rastlinných vzorkách a nápojoch metódou HPLC-DAD

  • Stanovenie kyseliny chlorogenovej, neochlorogenovej a kryptochlorogenovej v rastlinných vzorkách metódou HPLC-DAD

  • Stanovenie CBD a CBG v rastlinných vzorkách metódou HPLC-DAD 

  • Stanovenie dusičnanov v zelenine (ISE elektródou) 

*Cena zahŕňa – prípravu materiálu na meranie, extrakciu, samotnú analýzu, výpočet. Množstevné zľavy v závislosti od použitých metód po dohode. 

Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky