Analýzy potravín 

  • Stanovenie k. L-askorbovej (vitamínu C) v rastlinných vzorkách metódou HPLC-DAD
  • Stanovenie β-karoténu v rastlinných vzorkách metódou HPLC-DAD
  • Stanovenie fenolových kyselín (kumárová, sinapová, 4-hydroxibenzoová, ferulová, galová, vanilová) v rastlinných vzorkách a nápojoch metódou HPLC-DAD)
  • Stanovenie flavonoidov (rutín, kvercetín, resveratrol, apigenín, kemferol a iné) v rastlinných vzorkách a nápojoch metódou HPLC-DAD
  • Stanovenie katechínov [(+)-katechín, (−)-katechín 3-galát, (−)-epikatechín, (−)-epikatechín-3-galát, (−)-epigalocatechín 3-galát (−)-galokatechín, (−)-galokatechín 3-galát] v rastlinných vzorkách a nápojoch metódou HPLC-DAD
  • Stanovenie kofeínu, teobromínu a teofilínu v rastlinných vzorkách a nápojoch metódou HPLC-DAD
  • Stanovenie kyseliny chlorogenovej, neochlorogenovej a kryptochlorogenovej v rastlinných vzorkách metódou HPLC-DAD
  • Stanovenie biogénnych amínov metódou HPLC-DAD
  • Stanovenie CBD a CBG v rastlinných vzorkách metódou HPLC-DAD
  • Stanovenie celkových polyfenolov spektrofotometricky
  • Stanovenie antioxodačnej aktivity spektrofotometricky 1 metóda (DPPH/FRAP/ABTS)
  • Stanovenie textúrometrických vlastností potravín (podľa protokolov TA.XT Plus 2.0)
  • Stanovenie aktivity vody
  • Stanovenie obsahu soli (coulometrická titrácia)
  • Stanovenie celkového obsahu tuku v % (podľa STN ISO 1444, STN 57 0168, STN 57 0105, STN 46 1011) 
  • Stanovenie N-látok a bielkovín (Kjeldahl, podľa STN EN ISO 5983-1:2005, STN EN ISO 5983-2/467015:2009)
  • Stanovenie zvyškových plynov
  • Druhová identifikácia vzorky prostredníctvom MEAT 5
  • Analýza na prístroji Kapilárový sekvenátor zaškoleným pracovníkom
    prostredníctvom vlastného analyzačného kitu, 1 beh 
  • Stanovenie mikrobiologickej kvality surovín a potravín. Analýza vybraných skupín mikroorganizmov klasickou platňovou zrieďovacou metódou. (potraviny a suroviny)
  • Detekcia kontaminácie a účinnosti dezinfekcie. Detekcia úrovne kontaminácie pracovných plôch a povrchov, hodnotenie účinnosti dezinfekčných prípravkov (sterová /odtlačková metóda)
  • Stanovenie histamínu ELISA vo víne RIDASCREEN® Histamine (enzymatic) testing kit + RIDA® Sample Decolorant kit

*Cena zahŕňa – prípravu materiálu na meranie, extrakciu, samotnú analýzu, výpočet. Množstevné zľavy v závislosti od použitých metód po dohode.

Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky