
Analýzy potravín
- Stanovenie k. L-askorbovej (vitamínu C) v rastlinných vzorkách
metódou HPLC-DAD
- Stanovenie β-karoténu v rastlinných vzorkách metódou HPLC-DAD
- Stanovenie fenolových kyselín (kumárová, sinapová, 4-hydroxibenzoová, ferulová, galová, vanilová) v rastlinných vzorkách a nápojoch metódou HPLC-DAD)
- Stanovenie flavonoidov (rutín, kvercetín, resveratrol, apigenín, kemferol a iné) v rastlinných vzorkách a nápojoch metódou HPLC-DAD
- Stanovenie katechínov [(+)-katechín, (−)-katechín 3-galát, (−)-epikatechín, (−)-epikatechín-3-galát, (−)-epigalocatechín 3-galát (−)-galokatechín, (−)-galokatechín 3-galát] v rastlinných vzorkách a nápojoch metódou HPLC-DAD
- Stanovenie kofeínu, teobromínu a teofilínu v rastlinných vzorkách a nápojoch metódou HPLC-DAD
- Stanovenie kyseliny chlorogenovej, neochlorogenovej
a kryptochlorogenovej v rastlinných vzorkách metódou HPLC-DAD
- Stanovenie biogénnych amínov metódou HPLC-DAD
- Stanovenie CBD a CBG v rastlinných vzorkách metódou HPLC-DAD
- Stanovenie celkových polyfenolov spektrofotometricky
- Stanovenie antioxodačnej aktivity spektrofotometricky 1 metóda (DPPH/FRAP/ABTS)
- Stanovenie textúrometrických vlastností potravín (podľa protokolov TA.XT Plus 2.0)
- Stanovenie aktivity vody
- Stanovenie obsahu soli (coulometrická titrácia)
- Stanovenie celkového obsahu tuku v % (podľa STN ISO 1444, STN 57 0168, STN 57 0105, STN 46 1011)
- Stanovenie N-látok a bielkovín (Kjeldahl, podľa STN EN ISO 5983-1:2005,
STN EN ISO 5983-2/467015:2009)
- Stanovenie zvyškových plynov
- Druhová identifikácia
vzorky prostredníctvom MEAT 5
- Analýza na prístroji Kapilárový sekvenátor
zaškoleným pracovníkom
prostredníctvom vlastného analyzačného kitu, 1 beh - Stanovenie mikrobiologickej kvality surovín a potravín. Analýza vybraných skupín mikroorganizmov klasickou platňovou zrieďovacou metódou. (potraviny a suroviny)
- Detekcia kontaminácie a účinnosti dezinfekcie. Detekcia úrovne kontaminácie pracovných plôch a povrchov, hodnotenie účinnosti dezinfekčných prípravkov (sterová /odtlačková metóda)
Stanovenie histamínu ELISA vo víne RIDASCREEN® Histamine (enzymatic) testing kit + RIDA® Sample Decolorant kit
*Cena zahŕňa – prípravu materiálu na meranie, extrakciu, samotnú analýzu, výpočet. Množstevné zľavy v závislosti od použitých metód po dohode.